Roller on the road

Na Monaco zijn we door gereden naar de volgende camping. Wij hebben een route genomen waarbij je tussen de duinen rijd en bij de lage stukken duinen het water kon zien. Bij aankomst op de camping waren we al blij verrast. Ze hadden allerlei hellingen gemaakt zodat je bij de receptie, het winkeltje, en het restaurant kon. Tijdens het inchecken werd uitgelegd dat we met een sleutel de invalide douche en wc konden openen. Een tweede sleutel was voor bij het zwembad om met een lift naar het peuterbad te kunnen. Vervolgens konden we naar onze kampeerplaats. Dit was geen plaats voor een tent maar voor een camper of caravan aangezien de mindervalide wc hier bij in de buurt zat en de wegen beter verhard waren. Kortom ze hebben vooraf goed na gedacht over wat handig was en wat niet.

Voor we de tent konden opzetten moesten we even wachten tot een caravan was afgevoerd, want die was stuk en stond op onze plaats. De hulpdiensten waren al ter plekke dus het was snel geregeld met behulp van de camping. Toen de tent opgezet was zijn we op zoek gegaan naar een supermarkt die een stukje verder lag dan gedacht. Ditmaal hebben we op de terug weg naar de camping de andere aanrijd route genomen. Deze route vonden wij iets minder mooi, maar door deze route te nemen kwamen we wel langs een plaats met een rolstoel toegankelijk strand. We weten alleen niet meer waar deze plek was. Mogelijk kan de camping hier meer over vertellen.

Bij aankomst regende het nogal dus zijn we in de tent gaan zitten. We hebben wel de tent open gelaten voor frisse lucht. Dit hebben we gedaan door de deur met scheerlijnen aan het hek en de deur van de auto te bevestigen. Op deze manier ontstond er een afdakje. Hier hebben we nog enige tijd gezeten tot we besloten om te gaan slapen.