Roller on the road

In de ochtend dreven we ons bed uit van de warmte. Volgens de voorspelling toen we boekten zou het rond de 20 graden zijn, maar in werkelijkheid was het een goede 26 graden. Samen hebben we overlegd over wat het slimste was om te doen. Vooraf hebben we allerlei dingen uitgezocht om te gaan doen, alleen met deze temperatuur was geen van alles een succes. We hebben besloten om naar het stukje duinen te rijden waar we gister langs zijn gekomen. Aangezien ik nog een aantal passen kan zetten en die kant mooier vond zijn we daarheen gereden. Vanaf de auto naar de zee was toch een pittig stukje waar ik me op verkeken heb.

Eenmaal alles op het strandje neer gelegd zijn we het water in gegaan. Het water is super helder waardoor je de vissen echt kunt zien die langs je op zwemmen. Na een tijdje in het water te hebben gezwommen zagen we meeuwen over het strand lopen. In eerste instantie dachten we geen zorgen ze doen vast niks want we hebben geen eten mee en er zijn nog een paar andere mensen die verderop zaten met eten. Nog geen seconde later vloog onze tas in de lucht. Gelukkig hadden we er redelijk zware spullen in zitten waardoor de meeuw niet heel ver kwam. Ik ben al rennend, roepend, en water spetterend het water uit gekomen om de meeuw tegen te houden die inmiddels onze tas aan het uitpakken was. Toen we aankwamen lagen de onderbroeken al over het strand, en was de meeuw al gevlogen. Alle mensen op het strandje die in de buurt zaten (weliswaar 5 mensen) keken ons heel bijzonder aan. Ik kon ze dan ook geen ongelijk geven, want heb je ooit een gehandicapte zien rennen? Uit ervaring kan ik vertellen het ziet er gigantisch raar uit als ik dat doe XD. Mijn partner in het water had het helemaal niet door gehad dat onze tas al vliegles had gehad en proeste het uit van het lachen toen ik het riep vanuit de kant. Precies op het moment dat ik net weer in het water lag kwam die plezante meeuw er weer aan hoor. Ditmaal mijn partner erop afgestuurd. En ja hij deed wederom weer een poging om die tas uit te pakken. Gelukkig waren na deze poging ook andere mensen aan de beurt die nog veel gekkere dingen deden om de meeuw tegen te houden.

Al met al hebben we een super leuke dag gehad en heerlijk gezwommen. Mijn vriend kats verbrand omdat hij niet voor de tweede keer gesmeerd had en zich flink verkeken heeft op de temperatuur. Er stond een heerlijk briesje in combinatie met een heerlijke water temperatuur, en een aantal wolken waardoor de daadwerkelijke zon sterkte niet op viel. Bij de camping hebben we zelf nog wat simpels gekookt en zijn weer heerlijk in slaap gevallen.