Roller on the road

Na een heerlijke nachtrust werden we weer wakker van het zweet. Jullie raden het al het is weer een super warme dag. Wij gingen dus niet de zoutvlakte bewandelen ook al hadden we dat heel graag gewild. Mocht iemand alsnog interresse hebben om de vlakte te bewandelen heb ik de link hieronder gedeeld. Volgens de site is het met een rolstoel te doen en mogen honden meelopen aan de lijn. Honden mogen niet de winkel in.

Om toch iets leuks te doen zijn we naar het zwembad gegaan. Met een hand bewogen rolstoel moet je door het voetenbadje heen. Als je een elektrische rolstoel hebt hoeft dit niet en mag je door een poortje. Om het diepe zwembad te betreden kan je gebruik maken van een lift of je kan zoals ik dat altijd doe op je billen trede voor trede het water in. Om bij het ondiepe zwembad te komen kan je met een lift naar dat zwembad (ligt een stuk lager dan het diepe zwembad), maar om het zwembad in te kunnen moet je creatiever worden. Bij het ondiepe zwembad hebben ze geen lift om het water te betreden. Aangezien ik zelf niet op de foto gezet wil worden in een zwembad heb ik ook geen foto gemaakt van het zwembad terwijl anderen hier zwemden.

Als je bedenkt te moeten plassen moet je eerst het zwembad uit om naar de dichts bij zijne wc te gaan (is voor iedereen zo). Dit ligt heel erg dichtbij het zwembad, en werkt met dezelfde sleutel als de andere wc. Het is tevens niet toegestaan om te eten of te drinken bij het zwembad, dus hier moet eventueel even rekening mee worden gehouden. Er is wel altijd een badmeester aanwezig om te helpen met het betreden of verlaten van het zwembad.

Na een paar uur te hebben gezwommen en uiteraard te zonnen zijn we weer naar ons plekje gegaan. De huisjes liggen heel rolstoel vriendelijk qua bereikbaarheid naar het zwembad. Zelf moesten we nog een bult op. In de tent hebben we ons nog even omgekleed om vervolgens naar het restaurant te gaan van de camping. We hebben hier lekker gegeten met uitzicht op het animatie programma van die avond.