Roller on the road

Vol goede moed zijn we weer in de auto gestapt nadat we de tent hadden afgebroken en de auto ingepakt was. Terwijl we over de voor ons mooie route reden waren we blij dat we vandaag niet naar de zee gingen. Vandaag kon je over de koppen lopen. Er was zelfs politie aanwezig om het parkeren te begeleiden.

Na een mooie rit kwamen we aan bij het hotel. Het hotel ligt op een soort industrie terrein dus niet de meeste geweldige omgeving. Het personeel was aardig en de binnenkant van het hotel was erg ruim. De mindervalide kamer waar wij in sliepen bevond zich op de begane grond. Vanuit de kamer konden we onze auto zien dat voor mij als plezant ervaren werd.

Nadat we de kamer hadden bekeken zijn we op zoek gegaan naar een plek om te gaan eten. We hadden het al een tijdje over chinees dus zijn we op zoek gegaan naar een toegankelijke chinees. De chinees waar we terecht kwamen lag ook op een industrie terrein dus die trend hielden we erin. Bij de chinees spraken ze gebrekkig Engels, maar ze waren super behulpzaam. Het eten was lekker en gevarieerd. Wat ik zelf vooral fijn vond is dat het een lopend buffet was met voldoende ruimte tussen de buffetdelen. Het was redelijk druk, maar zeker niet te druk.

Tot slot zijn we nog langs Carcassonne zelf gereden. Vanwege het tijdstip zijn we niet binnen de muren gegaan. De buitenkant was belicht met blauwe lampen en stond helaas in de steigers. We hebben om deze reden besloten om een andere keer terug te keren als we meer tijd hebben. Mocht je bij Carcassonne naar binnen willen hou dan rekening met de parkeerkosten en de drukte. In de zomer staan mensen letterlijk in de file en kan je over de koppen lopen. Als roller moet je vooral rekening houden met de kinderkopjes en dat de stadsmuur alleen met de trap te betreden is.