Roller on the road

Op tijd in de ochtend zijn we opgestaan. Om de dag goed te beginnen zijn we naar de bakker gelopen om een croissant te kopen. Nadat we in alle rust onze croissant hebben opgegeten zijn we naar Disneyland Parijs gereden. Officieel moet je voor je naar Disneyland toe gaat een ticket kopen of reserveren als je een ongedateerd ticket hebt, maar voor gehandicapten geld dat niet (mits je de bewijzen kunt aantonen die ze eisen). Als je als gehandicapte komt met 1 begeleider is het mogelijk om tegen gereduceerd dagtarief een ticket te kopen. Zowel de gehandicapte als de begeleider krijgt 25% korting op de dagprijs. Mocht je met meer mensen zijn moeten de andere mensen vooraf een ticket kopen. In de toekomst zal ik een blog schrijven die alleen hierover zal gaan.

Aangezien ik de juiste documenten heb zijn we op de bolle fooi gegaan. Wat hebben wij die dag genoten tot het park dicht ging. Het weer was super, en alle parades/shows gaf ons van binnen een optimistisch gevoel. Een betere afsluiting konden we niet wensen.

Voldaan zijn we terug gereden naar de accommodatie om vervolgens weer heerlijk in slaap te vallen. De volgende ochtend hebben we een klein beetje uitgeslapen zodat we uitgerust naar huis konden. In de auto hebben we nog besproken wat voor avontuur deze vakantie was. Net toen we dachten er kan niks meer mis gaan reden we door een kuil in de weg in België. Er was een klap, maar we zagen niks op de weg. Even later zijn we gestopt om alsnog te kijken. Jullie raden het nooit, maar er was een veer onder de auto afgebroken waardoor de auto behoorlijk scheef stond.

We hebben weer de pechhulp gebeld om advies te krijgen. We konden of afgesleept worden, of we konden een garage zoeken, of we konden voorzichtig naar huis rijden om daar een garage te zoeken die het kon repareren. Aangezien we al een dag langer onderweg waren dan gepland hebben we gekozen om naar huis te rijden. Eenmaal thuis hebben we de materialen besteld en is de auto gerepareerd door de garage. Eind goed al goed!