Roller on the road

Vol goede moed ging mijn moeder naar de receptie voor het ontbijt. Ze waren gister vergeten te vertellen dat je vooraf moet bestellen dus moest ze met lege handen terug komen. Voor de volgende dag had ze gelijk wat besteld zodat we morgen niet met hetzelfde probleem zitten. Toen ze terug kwam bij de tent vertelde ze vol enthousiasme dat er morgen een hele stoet motoren langs zou komen, en dat de weg afgezet zou zijn.

Aangezien we geen ontbijt hadden moesten we wederom weer naar de supermarkt. Bij terug komst is mijn moeder een boek gaan lezen, en ben ik begonnen aan mijn borduurwerk. Sinds kort is borduren mijn nieuwe hobby waar ik rust en ontspanning uit haal. Meer dan dit hebben we ook niet gedaan in combinatie met korte wandelingetjes met Dot.

Deze blog is dan ook kort en krachtig aangezien de dag nu alweer voorbij is en wij weer onder de wol kruipen