Roller on the road

Met een vol gepropte auto zijn we vertrokken naar de volgende camping. Mijn moeder wou graag in een huisje slapen, dus dat gingen we dan ook doen. Wat ik zo bijzonder vond aan de huisjes op deze camping was dat het uitzicht had over de zee. Ze waren ook nog eens hond vriendelijk dus perfect. Dot heeft wederom weer de hele weg geslapen. Bij aankomst is mijn moeder naar binnen gelopen aangezien de slagboom dicht was en de helling vrij fors. Toen mijn moeder terug kwam met de informatie zijn we naar het huisje gereden. Van de camping mag je steeds je auto verplaatsen over het terrein heen als je als rolstoeler ergens heen wilt. Zo hebben ze bijvoorbeeld bij het restaurant een miva plek gemaakt en bij de receptie ook. Zelf raad ik ook aan om hier gebruik van te maken tenzij je een flinke work out wilt.

Voor het huisje kan je je auto neer zetten. Houd er dan ook rekening mee dat je een stukje door het gras heen moet rollen om bij de helling van het huisje te komen. De helling van het huisje is prima te rollen. Het uitzicht vanaf het terras van het huisje is op de zee en echt heel mooi. Binnen in het huisje moet je de tafel een stukje verplaatsen als je rolstoel 70cm is anders pas je niet tussen de verwarming en de tafel door naar de slaapkamer. Verder is het huisje goed toegankelijk.

In de avond organiseerde de camping nog een bingo. Zelf ben ik gek op Bingo dus hier zijn we dan ook zeker heen gegaan. Dot mocht ook mee naar binnen en ging braaf bij onze tafel liggen. Zelf heb ik niks gewonnen, maar mijn moeder wel. Het was zeer rustig wat ook niet gek was gezien de tijd van het jaar. Het verbaasde ons dat ze nog een heel animatie programma hadden. Helaas waren de meeste dingen van dit programma niet geschikt voor rolstoelers in combinatie met een hond. Na de bingo heeft mijn moeder nog een stukje met Dot gelopen, en ben ik naar het huisje gereden met de auto. De kleine rit met de auto werd een hele uitdaging. Er zijn niet veel lampen dus ik ben letterlijk verdwaald op de camping. Na 4 rondjes en 2 keer omkeren ben ik na een half uur bij het huisje aangekomen. Het was eigenlijk een ritje van 2 minuten als je in een keer goed rijd