Roller on the road

Vandaag hebben we bij de camping brood gehaald. Ze hadden niet veel keus en croissants hadden ze in deze tijd van het jaar helaas niet. Bij de campingwinkel adviseerde ze om naar de bakker te gaan die 5km  verderop lag. Na het ontbijt zijn we naar de supermarkt gegaan. Naast de supermarkt zit de bakker dus die hadden we gelijk gevonden voor de volgende dag.

Aangezien we toch iets wouden doen zijn we in de omgeving gaan kijken naar bijzondere dingen om te doen. Er is een kasteel bij de nabij gelegen stad. Dit kasteel is volgens zeggen rolstoel toegankelijk, maar de hond mag niet mee naar binnen. In de tuin rond het kasteel mocht de hond ook niet naar binnen dus dit viel voor ons helaas af. Mogelijk is dit wel interessant om te bezichtigen als je geen hond hebt. De toegang is gratis.

Uiteindelijk hebben we samen op ons terras gezeten met Dot terwijl we genoten van het uitzicht. Aan het einde van de dag hadden we geen zin om te koken dus hebben we bij To good to go gekeken. Bij de stad waren meerdere opties beschikbaar. Uiteindelijk zijn we uitgekomen bij een chinees. Om bij de chinees een To good to go op te halen moesten we een pan of bak meenemen. Mijn moeder is met de slabak van het huisje naar de chinees gegaan. Bijna de hele bak zat vol eten. Onderweg hebben we de gefrituurde dingen op gegeten aangezien die anders sompig werden. Het was zelfs zoveel dat we waarschijnlijk voor 3 dagen in totaal eten hadden. Zo is onze dag weer ten einde gekomen.