Roller on the road

Het eerste wat we vanochtend gedaan hebben is naar de bakker gereden. Bij de bakker hebben we een croissant gehaald en een brood. Zonder croissant in Frankrijk is het geen vakantie voor mij. Een croissant hoort er gewoon bij. Vervolgens zijn we terug gereden naar het huisje om verder te gaan met onze borduurwerken. Met het mooie weer was het wederom mogelijk om een groot deel van de dag buiten te zitten. Voor Dot was dit heerlijk aangezien ze aan de lange lijn redelijk vrij rond kon lopen. 

Toen het ging regenen zijn we naar binnen gegaan. Ook hebben we een deel van de maaltijd van To good to go opgewarmd. Verder hebben we niet veel gedaan. Het enige wat wel leuk was, is dat ik het op een begeven moment koud had en in een slaapzak ben gaan zitten in mijn rolstoel. Vervolgens dacht Dotje dat is leuk hier kan ik bij in. Dot lag letterlijk bij mijn voeten onderaan in de slaapzak die dicht geritst was. We hadden het samen heerlijk warm. Al snel hebben we ons bedje weer opgezocht.