Roller on the road

Mijn moeder toert eigenlijk nooit en daar wou ze verandering in brengen. Vandaag hebben we een mooie rit gemaakt langs de kust tot aan Saint-Vaast-La-Hougue. Tijdens de rit hebben we kerkjes, vuurtorens, ruïnes, en natuurlijk de oceaan gezien. Uiteindelijk zouden we een gebouw moeten zien, maar hebben die niet kunnen vinden. Op de terugweg zijn we nog even gestopt bij een grote supermarkt om water te kopen. Tot onze verbazing kwamen we nog een bestel bus tegen waar we van dachten hoe komt die door de keuring heen. Aan de rechterkant aan de achterkant had hij 2 banden en aan de linkerkant aan de achterkant maar 1.

De route die we hebben genomen stond in het informatie boekje die we van de camping hebben gekregen. De route word ook aangegeven met paaltjes langs de weg. In dat boekje staan nog veel meer mooie routes en uitjes die je zou kunnen doen. Mocht je in het hoogseizoen gaan staan er ook stranden in het boekje waar je eventuele strandrolstoelen kan gebruiken om het strand op te gaan. 

Bij aankomst van de camping zijn we nog even naar het strand gegaan met Dotje. Het strand zelf is niet toegankelijk met de rolstoel vanwege de trap, maar gelukkig kan ik nog traplopen. Het was hoog water en Dotje wist nog niet zo goed wat ze ervan moest denken. Het hele concept oceaan wat nieuw voor haar. Om het een positieve ervaring te houden zijn we kort gebleven. 

Na de zee hebben we het laatste restje To good to go opgewarmt. Ook hebben we nog een spelletje gedaan in bed om daarna de binnenkant van onze ogen te gaan bekijken.