Roller on the road

Deze mooie ochtend zijn we eerst naar de bakker gereden om ontbijt te halen. Na het ontbijt zijn we wederom weer een rondrit gaan maken. Dit keer gingen we de andere kant op richting La Hague. Deze route stond ook in het boekje dat we van de camping hebben gekregen. Ondanks dat het eind september was reden er nog best veel auto’s over dezelfde route. Stiekem hoopte we dat we een strand konden vinden dat toegankelijk was met een rolstoel en een hond. Helaas hebben we dit strand niet kunnen vinden. De route op zichzelf was avontuurlijk en mooi.

Op de terug weg zijn we met Dotje nog bij het strandje geweest dat tegenover de camping lag. Ze vond het nog steeds behoorlijk spannend. Al dat wegzakkende zand hoorde dan ook volgens Dot niet onder haar pootjes. Uiteindelijk is ze wel met haar pootjes in het water geweest. Wat wou ze toen snel terug naar het droge stuk. Dit hebben we samen een paar keer geoefend tot het water te hoog werd. Als het hoog water is kan je niet meer op het zandgedeelte lopen, maar alleen op een stuk steen waar ze boten te water brengen.

Na het strand uitje heeft Dot buiten nog even gespeeld met haar speeltje terwijl mijn moeder en ik aan het borduren waren. Uiteindelijk had Dot het touw gedeelte van haar speeltje stuk, maar wou ze nog niet loslaten. We hebben uiteindelijk besloten dat het touw een losstaand iets werd ten opzichte van het speeltje. Tegen de tijd dat we het avond eten op hadden lag Dot lekker te slapen op haar kussen. Voor de rest van de avond hadden we er geen kind meer aan. Met z’n allen zijn we op tijd gaan slapen zodat we morgen fris en fruitig de auto weer kunnen inpakken.