Roller on the road

In theorie zouden we zonder tol naar de volgende bestemming rijden. Om zonder tol te kunnen rijden moesten we door Rouen. Het was echter zo dat er een hardloop wedstrijd was waardoor een groot deel van de stad afgesloten was. We hebben een poging gedaan om de borden te volgen, maar verdwaalden steeds verder in de stad. Op een begeven moment zijn we zelfs andere auto’s gaan volgen die we al een aantal keer waren tegen gekomen. Uiteindelijk hebben we de snelweg gevonden met tol om onze weg te vervolgen.

Op het moment dat we aankwamen bij de camping  is mijn moeder naar de receptie gegaan. Ze kreeg uitleg over de camping met een sleutel voor de poort en het huisje. 

Toen we het huisje van binnen hadden bekeken had mijn moeder nog een vraag. Samen zijn we naar de receptie gegaan met Dot. Het is echter wel zo dat honden niet naar binnen mogen dus Dot moest buiten even met mij wachten. Terwijl we aan het wachten waren zagen we allebei een klein bloemenperkje. Dit bloemenperkje trok Dot zo aan dat ze van rustig ruiken naar een vlotte hap beweging ging om een bloempje te proeven. Aangezien dit niet helemaal de bedoeling is zijn we iets verder van het bloemenperkje gaan staan. Toen mijn moeder bij de receptie vandaan kwam zijn we nog even naar het stukje gelopen waar we Dotje uit konden laten. Naast de camping ligt een weg waar je je hond mag uitlaten. Het lijkt een boerderij weg en vaak rijden er bijna geen auto’s, maar het is wel een echte weg waar auto’s overheen rijden.

In de avond hebben waren we behoorlijk moe en zijn we dan ook vroeg naar bed gegaan. Op deze dag heeft Dot bedacht dat ze ook wel op bed mocht. Wat een discussie hebben we samen gevoerd om te zorgen dat ze naast het bed lag en niet op het bed. De compromis die we gesloten hebben was dat ze naast het bed in de slaapzak mocht slapen.