Roller on the road

Elke ochtend op deze camping mogen we een ontbijt mandje komen halen. Dit ontbijt mandje hebben we tijdens het reserveren bijgeboekt. Op deze ochtend was het al een beetje mis gegaan. Ze hadden geen rekening gehouden met de reservering van het ontbijt van ons. Het personeel is haastig op zoek gegaan naar alles wat in het mandje hoorde inclusief een mandje. Uiteindelijk kregen we het mandje mee. Dit mandje haal je bij de receptie. Dot heeft buiten met mij dan ook een langs het pad buiten gelopen terwijl mijn moeder binnen stond.

De rest van de dag hebben we samen geborduurd. Tijdens het borduren hebben we ons een beetje geërgerd aan de zandafgraving. De zandafgraving zat vrij dichtbij de camping en hoorde je dan ook de hele dag door. Op een begeven moment zijn we ondanks het mooie weer dan ook binnen gaan zitten om daar in alle rust verder te borduren. Toen ik tussendoor even iets aan het pakken was is Dotje gezellig op mijn stoel gaan zitten.

Voor het avond eten zijn we naar een supermarkt gegaan in de omgeving. Bij deze supermarkt was ook een To good to go dus die hebben we dan ook gelijk meegenomen. In de To good to go zat een sla mix, een magnetron maaltijd, en nog veel meer. Het pakket had een paar ingrediënten nog nodig om het een heel menu te laten zijn voor de rest van onze tijd bij de camping. En ja er zaten op sommige dingen plekje en de verpakking was misschien beschadigd, maar dat is dan ook de reden dat je niet de hoofdprijs hoeft te betalen.

We hebben een heerlijke salade als avond eten bereid. Na het avond eten zijn we naast de camping gaan oefenen met het woord hier komen met Dotje. Door dit te oefenen kon Dot even rennen en haar energie kwijt plus het is fijn als ze het woord hier met hier komen gaat associëren. Na al dat geren was ze moe en wij ook. We zijn met z’n allen op tijd gaan slapen.