Roller on the road

Ook vandaag staat er weer weinig op de planning. We hebben weer een mandje met ontbijt gehaald met weer andere dingen in het mandje. Vervolgens hebben we de technische dienst gevraagd om een ligstoel te repareren aangezien deze kapot was. Dot vond dit super interessant. De monteur vond het een mooi gezicht dat Dotje zo blij was om hem te zien. De rest van de dag stond Dotje steeds blij op als hij weer voorbij kwam lopen. Mijn moeder en ik hebben verder de hele dag geborduurd.

In de avond liepen we ons gebruikelijke stukje weg af. Dot liep deze avond niet echt door, en ik voelde me ook niet zo prettig. Naast de weg was een maisveld dat in de wind bewoog. Ik weet niet of het komt doordat ik te veel horror heb gekeken, maar ik wou zo snel mogelijk terug naar het huisje. Dot en ik zijn dan ook niet helemaal de weg afgelopen, maar op ongeveer een kwart zijn we samen omgekeerd. In het huisje zijn we lekker onder de wol gekropen en gaan slapen.

Deze ochtend was het weer tijd om de auto in te pakken. Helaas regende het waardoor ik nat geregend ben tijdens het inpakken. Ondertussen heeft mijn moeder het ontbijt mandje weer gehaald. Toen het meeste in de auto zat zijn we gaan ontbijten. Dit keer zat er iets minder in het mandje dan de vorige dag. Deze ochtend hebben ze de werkelijke hoeveelheid in het mandje gedaan. Bij het afgeven hebben ze een checklist afgewerkt van wat er in het mandje hoort te zitten. Na het ontbijt zijn we in de auto gestapt om naar huis te rijden. Tijdens onze rit zijn we file tegengekomen door een ongeval. Vervolgens zijn we via zeeland terug gereden naar huis.