Roller on the road

Vooraf hebben we afgesproken met mijn moeder dat Dotje kwam logeren terwijl wij een weekend weg gingen. Dot zal bij mijn moeder samen met Streep lekker beneden op de bank liggen. Rond 17:00 zijn we in de auto gestapt met Dot om naar mijn moeder te rijden. Bij mijn moeder hebben we Dot nog een flinke knuffel gegeven voordat we vertrokken naar Givet. Givet ligt net over de grens in Frankrijk bij de Ardenne. De reden dat we dit hotel hebben gekozen is dat het ongeveer in het midden van de reis ligt. Dit betekent dat we ongeveer 4 uur vandaag moesten afleggen en morgen nog eens 4 uur. Een andere reden om voor een tussenstop te kiezen is zodat we morgen elke minuut kunnen benutten in Disneyland. Disneyland is namelijk erg prijzig qua toegang en overnachting waardoor het zonde is om ergens halverwege de dag aan te komen. 

Streep met Dotje

Toen we wat later dan gepland aankwamen bij het hotel was de receptie al dicht. In de ruimte voor de hal was een automaat waar je zelf kon inchecken. De automaat accepteert allen creditcard. Dit was iets wat ik nog nooit eerder had gedaan. Gelukkig verliep het proces vrij makkelijk en was het ook helemaal goed gegaan met de kamer die we hadden gevraagd. Mocht het toch mis zijn gegaan was er wel een briefje met een Frans nummer waar je dan naartoe moest bellen. 

De kamer op zichzelf was ruim ingericht. Wat ons vooral op viel was dat het gedateerd was, maar nog wel functioneerde.

Nadat we de kamer hadden bekeken moesten we nog iets eten. We wouden snel iets eten, dus zijn we naar de MC Donalds gegaan die nabij gelegen was. Achteraf hadden we gelijk spijt. De halve order klopte niet en was al koud. Dus mocht iemand naar dit hotel gaan, ga niet naar de MC Donalds. Er zijn genoeg alternatieve tentjes en een winkelcentrum waar vast betere dingen te krijgen zijn.

De volgende ochtend stonden we al vroeg klaar voor het ontbijt. De mevrouw van de receptie was heel vriendelijk en legde ons uit dat het ontbijt in het weekend een uur later pas open ging. Toen we bleven wachten zei ze dat we wel alvast mochten eten ook al was het ontbijt officieel nog niet open. Die mevrouw scoorde echt pluspunten! Het ontbijt was nog warm. De keuze was best groot, althans groter dan we gewend waren in de goedkope hotels.