Roller on the road

We zijn weer in de auto gestapt op naar de Davy Crocket Ranch van Disneyland. Tijdens de rit hebben we nog geprobeert om een priority card aan te vragen aangezien de site die week het niet deed. Dit is uiteindelijk 1 uur voor aankomst gelukt. Ter plekke kan dit natuurlijk ook, maar ik wou graag een zelf gekozen foto en dat kan alleen als je de kaart vooraf besteld. Bij aankomst werd de auto gecontroleerd zoals bij alle Disney hotels moet je dan je kofferbak openen. Na de controle mag je doorrijden naar het parkeerterrein om vervolgens naar de receptie te lopen. Bij de receptie zoeken ze je reservering op en geven ze uitleg. Als de kamer nog niet beschikbaar is krijg je al wel een magic pass mee zodat ze in Disneyland kunnen zien dat je in een Disney hotel slaapt, en geen parkeerkosten hoeft te betalen.

Na het inchecken zijn we naar Disneyland gegaan om de kerst parade te bekijken. Vlak er na zijn we weer terug gegaan naar de Davy Crocket om te gaan zwemmen. Het zwembad heeft een lift waar je als rolstoeler gebruik van mag maken om van je rolstoel het water in te kunnen (zoals alle zwembaden van Disney hotels in Parijs). De badmeesters zijn tevens altijd bereid om te helpen en vragen dan ook of ze moeten helpen zodra je het water in of uit wilt. Als je een beetje behendig bent is het zelfs mogelijk om bij de stroom versnelling te komen.

Na het zwemmen was het huisje beschikbaar, dus konden we de sleutel ophalen. Eenmaal bij het huisje hebben we snel onze spullen neergelegd aangezien we een reservering hadden bij het restaurant op de Davy Crocket. In eerste instantie twijfelde we over het all you can eat menu, maar eenmaal daar was er toch behoorlijk veel wat we gewoon lustten. Kortom laat je niet volledig misleiden door de manier waarop het eten is omschreven. Wij gingen alleen voor de Pacan pie, en hebben bijna alles geprobeerd.

Aan het einde van deze mooie dag hadden we twee keuzes. Keuze 1 was naar de avond show. Keuze 2 was naar het huisje en een spelletje spelen. We hebben toch voor keuze 2 gekozen aangezien we beide nogal moe waren. Nog een voordeel van deze keuze was dat we de kamer goed konden bekijken. We kwamen er zo al snel achter dat de wc deur niet sloot en dat de lamp buiten stuk was. Uiteraard hebben we de technische dienst gebeld. Ze waren er binnen 10 minuten om het probleem te bekijken. Met ongeveer een half uur hadden ze het probleem opgelost. Nadat de technische dienst weg was zijn we naar bed gegaan om morgen weer van een mooie dag te gaan genieten.

Let op mindervalide huisje alleen telefonisch boekbaar