Roller on the road

Op het moment dat we wakker werden hebben we een pannetje met water aan gezet voor de eitjes voor het ontbijt. Toen we het ontbijt op hadden vertrokken we weer naar Disneyland. We hebben ons de hele dag vermaakt met shows, attracties en ontmoetingen met figuren. Hetgeen dat echter het allerleukst was is de sing along met kerstliedjes. Bij het meezingen van de kerstliedjes kreeg ik het warme kerstgevoel.

Tegen de avond zijn we weer terug gegaan naar het huisje. Het voordeel van een huisje is namelijk dat je zelf kan koken. Aangezien we voor een low budget gingen hadden we bedacht om pannenkoeken te eten. Ik had heel enthousiast beslag gemaakt. Echter toen we de pan op het vuur plaatsten en het beslag in de pan hadden gedaan kwamen we erachter dat pannenkoeken bakken in een pan zonder anti aanbak laag nogal een uitdaging is. Jullie raden het natuurlijk al we hebben 1 pannenkoek weg moeten gooien en de rest werd een roerbak pannenkoek. Al met al was de smaak niet verkeerd en waren onze buiken goed gevuld. Later die avond na de pannenkoeken uitdaging zijn we nog naar de avond show gegaan. 

In de ochtend zijn we weer op tijd opgestaan om naar Disneyland te gaan. We begonnen met tekenen in Studios. Dit vind mijn vriend super leuk om te doen. Vooral knabbel en babbel vind hij helemaal het einde. Na het tekenen zijn we naar Discoveryland gegaan om het zingen van kerstliedjes in Videopolis nog een keer te horen. 

GPK met magic pas en parkeerkaart

Tegen de middag zijn we nog langs het winkelcentrum gegaan om boodschappen te doen. Dit winkelcentrum zit vlak bij Disneyland en is ook nog eens rolstoel toegankelijk. Er is een grote supermarkt, een apotheek, diverse restaurants, en winkeltjes. Ook is er op de 1e verdieping een mindervalide toilet. Het parkeren is gratis.

Na ons winkel moment zijn we in een streep naar mijn moeder gereden. Op het moment dat we aankwamen stond Dot al kwispelend bij het poortje te wachten samen met haar grote vriendin. In de auto heeft ze vervolgens de hele rit naar huis geslapen. Thuis moest ze nog een plasje doen en toen viel ze weer als een blok in slaap. Zelf hebben we nog wel eerst de koffer binnen uitgepakt om vervolgens het goede voorbeeld van Dotje te volgen.